Tentang Kami

Inovasi untuk Penyelesaian Pembayaran Lebih Mudah dan Pantas

Sejak 2022, Edxapay Sdn Bhd (1455673-W) telah menyediakan penyelesaian perniagaan IT yang terkini dan mampu milik untuk perusahaan mikro,  kecil dan sederhana (PKS) untuk berkembang maju dalam era pendigitalan ini. Pelbagai penyelesaian pembayaran, alatan perniagaan dan platform e-dagang kami direka khusus untuk menyokong pertumbuhan PKS dan membantu mereka kekal berdaya saing dalam pasaran. Sertai kami dan bawa perniagaan anda ke peringkat seterusnya.

edxapay4
edxapay4
edxapay3

Misi Kami

Untuk memperkasakan perusahaan mikro dan kecil dengan menghubungkan mereka dengan dunia digital. Kami bertujuan untuk menyediakan penyelesaian perniagaan yang berpatutan, mesra pengguna, dan cekap sambil menawarkan sokongan yang tiada tandingan untuk membantu pelanggan kami berkembang dalam era Revolusi Industri Keempat.

Visi Kami

Kami melihat Edxapay sebagai pengerak dalam memudahkan akses kepada penyelesaian perniagaan digital di Malaysia. Kami berusaha untuk mencipta ekosistem yang inklusif secara digital di mana perniagaan semua saiz mempunyai peluang yang sama untuk berkembang, berinovasi, dan berjaya.

edxapay2
edxapay2

Produk-produk

Solusi Perniagaan Kami

Terminal Bayaran Kad

Terima bayaran mengunakan kad kredit atau debit dengan mudah. VISA, Mastercard, MyDebit dan DuitNow diterima.

Terminal MPOS

Terminal bayaran kad mudal alih. Terima bayaran mengunakan kad kredit atau debit dengan dimana-mana.

Sistem POS NoQue

Solusi POS untuk restoran, peruncitan dan servis. Dilengkapi dengan POS, pengurusan syif dan backoffice.